Qui som

CASTAN ILUMINACIÓN , SA neix el 1979 de la unió de tres professionals de la il·luminació , amb una expreiencia fins llavors de 10 anys en la tècnica del disseny i fabricació de lluminàries i sistemes de fluorescència . Així com en l'assessorament a enginyers , arquitectes i decoradors .

La nostra xarxa comercial es va iniciar a Barcelona , estenent-se ràpidament a la resta d'Espanya. Actualment , comptem amb una delegació a Madrid, el departament tècnic cobreix la zona centre d'Espanya . La resta del país està atès per agents lliures i distribuïdors que , d'aquesta manera , ens permeten accedir a tot el territori nacional . Quant a l'estranger , comptem amb importadors exclusius amb xarxa comercial pròpia que testifiquen la contrastada qualitat internacional dels nostres productes .

Els nostres productes , es van donar a conèixer oficialment a tots els mercats en el certamen Matelec de l'any 1986 . Així mateix hem participat en certàmens com Interlum , Firelectric i Construmat en els quals hem obtingut sempre un gran èxit per l'impacte de les nostres novetats i per la filosofia de treball mantinguda al llarg de tants anys , la qual cosa ens fa tan singular i diferents nostra competència .

En aquests moments , la nostra empresa té unes instal · lacions de fàbrica , magatzem i oficines superior als 4000 mts .

El nostre objectiu és estar a l'avantguarda de la tècnica i del disseny de lluminàries tècniques d'interiors , oferint als nostres clients solucions arquitectòniques i luminotècnics als seus projectes .